Leírás
Származás: Bao Loc, Lam Dong, Vietnam
Fajta: Robusta
Feldolgozás: Honey
Minőség: High-Quality Robusta (75-80 CQI pont)
Egy igazi ütős High Quality Robusta, ami minőségi besorolásban kicsivel van csak lejjebb, mint a Fine. A feldolgozás nem Natural, hanem Honey, innen is jön a név. Ilyenkor a Natural feldolgozással ellentétben, nem a teljes gyümölcshúst hagyják meg a kávészemeken, hanem csak egy vékonyabb réteget, amit magas cukortatartalma és állaga miatt hívnak egyszerűen Honey-nak. Ez a kávé kevésbé gyümölcsös, karakteresebb Robusta, az intenzív csokoládé mellett, mogyoró és karamell jegyekkel, bolondítja meg az érzékeket. Presszó kávénak tökéletes, de a nagy kedvenc klasszikus vietnámi Phin csepegtetős technikával készült Ca Phe Sua (Da) (sűrített tejes jegeskávé) egyből mosolyra fakaszt mindenkit. A Cà Phê Trứng (Egg Coffee) igazi kávés desszert belőle, Kézműves, medium-dark (Bécsi) pörkölésű.
Ajánlott elkészítési módok: Espresso, Kotyogós, Phin Filter, Ca Phe Sua (Da) (sűrített tejes, kávé), Cà Phê Trứng (Egg Coffee)

Értékelések
Még nincsenek értékelések.